Volg eerste-koophuis.nl op twitter Volg ons | print

Bouwtechnische keuring aanvragen

Advertenties

Jouw huis hier verkopen?

Maak gebruik van de introductie-aanbieding: de eerste 3 maanden gratis!

Op deze pagina staat een formulier waarmee je online direct een bouwkundige keuring kunt aanvragen.
Direct online de bouwkundige keuring aanvragen »

Eerste-koophuis.nl werkt samen met ADA Keur voor het uitvoeren van bouwtechnische keuringen. ADA Keur heeft een landelijke dekking en rekent geen voorrijkosten. Met onderstaande formulier kun je eenvoudig een bouwtechnische keuring aanvragen. Deze aanvraag wordt verder door ADA Keur afgehandeld, zij zullen de bouwtechnische keuring inplannen en contact opnemen over het uitvoeren van de keuring. ADA Keur voort bouwkundige keuringen uit door heel Nederland onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Kosten bouwkundige keuring

Je kunt kiezen tussen een eenvoudige keuring en een uitgebreide keuring. ADA Keur houdt het simpel, duidelijk en goedkoop m.b.t. de bouwkundige keuring prijzen:

  • Voor € 269,- heeft u een uitgebreide keuring met rapportage.
  • Voor woningen groter dan 800m3 geldt een opslag.

Naar het aanvraag formulier »

Uitgebreide bouwtechnische keuring

De uitgebreide keuring is een rapportage op basis van een visuele inspectie van de bouwkundige gebreken en geeft daarnaast ook hersteladviezen en herstelkosten. Deze kunnen, voor u als koper, goed van pas komen bij de prijsonderhandelingen of bij verbouwwerkzaamheden. In de uitgebreide keuring zit standaard een kostenberekening voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dit document is opgesteld volgens alle gestelde normen van de NHG.

Basiskeuring

In de rapportage van de basiskeuring worden alle visueel waarneembare
bouwdelen omschreven en worden bouwkundige gebreken benoemd. Tevens wordt er een
kwaliteitsbeoordeling aan deze bouwdelen gegeven. In de rapportage van de basiskeuring worden
echter geen hersteladviezen en/of herstelkosten gegeven, hiervoor is er namelijk de uitgebreide
keuring. Dit neemt niet weg dat de basiskeuring een goede basis is voor inzicht in de bouwkundige
staat van woning.

Meeloopkeuring

Bouwkundige begeleiding tijdens de bezichtiging van een woning. Deze keuring is uiterst geschikt voor u als u op zeer korte termijn een beslissing moet nemen en/of een rapportage overbodig vindt, maar wel direct inzicht wilt hebben in de bouwkundige staat van de woning en de eventuele herstelkosten.

Werkwijze Ada Keur

Nadat Ada Keur het ingevulde formulier heeft ontvangen nemen zij contact met je op of met de verkopende makelaar. Jullie plannen een afspraak in en je ontvangt een bevestiging per mail. Ada Keur inspecteert het huis en binnen 4 dagen sturen zij het rapport naar je op. Bij het rapport zit ook de factuur, het project is daarmee afgerond. De betaaltermijn is 14 dagen.

Bouwkundige Keuring aanvragen

Gegevens

Factuuradres

Keuradres

Gegevens keuring & woning